Wij ontwerpen mooi muurstickers voor elk interieur!

Muurstickers (prints op textiel) zijn erg makkelijk aan te brengen en zeer geschikt voor het aanbrengen op verschillende, niet geheel vlakke/gladde, ondergronden (zoals geverfde muren en deuren, lichte structuur verf, plafonds). Textiel muurstickers (plaktextiel, zelf plakkend “behang”) zijn verplaatsbaar, herbruikbaar (in 99% van de gevallen binnen 2 jaar) en kunnen contour gesneden worden geleverd. Zeer makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen en plooien. Ook uitermate geschikt voor tijdelijke gebeurtenissen/events. Nadelen. Kunnen niet worden voorzien van een lamineer en zijn dus niet geschikt voor langdurig buitengebruik.
Muurstickers (prints op wit vinyl) zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op vlakke gladde ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, gelakte/geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Voordelen; Deze muurstickers zijn waterbestendig (vochtbestendig) dus ideaal voor buiten en kunnen additioneel van een lamineer voorzien worden zodat de muursticker nog langer beschermd blijft tegen UV stralen en krassen. Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen. Kan in elke vorm (losse letters, logo, naam, tekst, afbeelding) worden gesneden.
Gesneden muurstickers zijn de alom bekende plakletters (plakfolie) welke u makkelijk zelf kunt aanbrengen op vlakke gladde ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Geschikt voor buiten en zijn waterbestendig (vochtbestendig). Gesneden muurstickers kunnen in elke vorm (losse letters, logo, naam, tekst, object) worden gesneden.

Bestellen

Wilt u grote muurstickers bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ontwerpen

U kunt uw eigen afbeeldingen (.jpg, .png) toevoegen door deze te uploaden bij ons contactformulier.

Heeft u al een eigen ontwerp (bijvoorbeeld in .ai, .eps of .psd) neem dan ook contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u ons meerdere bestanden toesturen doe dat dan via ons emailadres: ireen@ten-eight.nl

Verzending

De levertijd is ongeveer 2 tot 7 werkdagen, na de ontvangst van uw betaling, dit is omdat de prints minimaal 48 uur moeten drogen voordat deze kunnen worden verwerkt. Gesneden raamfolie wordt over het algemeen binnen 3 werkdagen verzonden, na de ontvangst van uw betaling.

Verzendkosten in Nederland bedragen €3,99, voor de andere Europese landen (België, Duitsland, Engeland) zijn de verzendkosten €7,99. Hierbij inbegrepen gratis aanwrijfspatel en kosten voor betaling (iDeal). Wij kunnen wereldwijd verzenden, neem hierover contact met ons op via het contactformulier.

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Uw print of raamfolie word in een stevige doos verzonden. Bij een beschadigde verpakking moet u de verzending weigeren.